Grad ZagrebScena

Multijezični glazbeni video spot snimljen u Zagrebu uz podršku Erasmus plus programa i Europske Unije

Od 14.07. do 22.07.2017. pod Erasmus plus programom u Zagrebu, odvilo se 9 dana radionica razmjene znanja i dobre prakse iz poduzetništva i multimedije na kojem su sudjelovati mladi hip-hop poduzetnici iz EU zemalja.


Osim poduzetničkih radionica mladi su napravili i hip-hop pjesmu te snimili video spot za nju. Pjesma je veoma multijezična i multikulturalna te možete ćuti hrvatski, bugarski, poljski i engleski jezik te vidjeti plesnu koreografiju od plesača iz Mađarske, Poljske, Bugarske i Hrvatske. Sudionici projekta “Hip-hop entrepreneurship 2” su također i imali nastup 21.07.2017. na Trgu bana Jelačića gdje su predstavili razne urbane plesne stilove.

Specifičnost projekta je da okuplja mlade koji se bave područjem plesa, glazbe i multimedije poput plesača i plesnih trenera, vlasnika plesnih i glazbenih studia. Ova razmjena mladih je bazirana na volonterskoj osnovi a cijeli projekt je financiran od strane Europske Unije. Organizacija domaćin je Urbana mladež dok su partnerske organizacije Górna Art Centre iz Poljske, organizacija mladih Association of Roma Minority Representatives and Spokespeople of Nógrád Count iz Mađarske te organizacija mladih Walk Together iz Bugarske.

Ukoliko želite saznati više o projektu “Hip-hop entrepreneurship 2”, možete posjetiti FB stranicu HipHopEntrepreneurship koja je također produkt ovoga projekta. Sav materijal su napravili sami sudionici što pokazuje potencijal i mogućnosti kada mladi iz raznih EU država se ujedine i rade zajedno.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close