Marin Čilić poražen u polufinalu ATP turnira u Parizu

Tena Brnad

Po prvi put u karijeri pobijedio je Novaka Đokovića, preskočio je Rafu Nadala na ATP listi, osigurao ranking karijere (7. mjesto) i – ispuhao se. Marin Čilić u polufinalu Pariza izgubio je od Johna Isnera 4-6, 3-6 i tako zapeo na korak do finala.


Marin nije niti približno izgledao kao u sjajnom meču protiv Đokovića. Ništa mu nije polazilo za rukom, a čini se kako mu je ponajviše nedostajalo energije s obzirom na fizički i psihički težak meč protiv prvog tenisača svijeta dan prije.

Od prvog poena Čilić se mučio sa servisom, a Isner je to naplatio u devetom gemu prvog seta. U najgorem trenutku Marin je izgubio svoj servis i bombarder Isner to nije mogao propustiti. Prvi set završio je nakon 36 minuta i već tada bilo je jasno da će se ispuhani Marin teško vratiti.

Prva pobjeda Isnera nad Čilićem

Marin i John međusobno su do ovoga meča igrali čak šest puta, a u svih je šest susreta slavio naš tenisač. Uz to Isner je osvojio tek četiri seta. No ovoga puta Marin nije bio svoj, ništa mu nije polazilo od ruke i Amerikanac je lakoćom slavio. napravio je Čiliću upravo ono što je on napravio Đokoviću – pobijedio ga po prvi put u karijeri.

Pročitajte više na 24sata.hr


Foto: wikimedia commons

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u