Društvene mrežeTech

Ovdje možete promijeniti sličice za Reaction na Facebooku

Nova ekstenzija za Google Chrome i Firefox browsere omogućuje vam zamijeniti one dosadne Facebookove emoje za Reaction drugim malim sličicama, poput Pokemona ili Donalda Trumpa.


Reaction packs (paketi reakcija) koje je stvorio developer Rodney Folz jednostavna je ekstenzija brovsera. Nakon što se instalira, korisnici mogu otići na Reaction Packs stranicu i izabrati koji im se paketi najviše sviđaju.

Sve reakcije su iste – ‘Sviđa mi se‘, ‘Super‘, ‘Haha‘, ‘Opa‘, ‘Tužno‘ i ‘Grrr‘, jedino su slike zamijenjene za one koje se vama sviđaju.

Ako vam se ponuđeni izbor ne sviđa, slobodno možete napraviti i vlastite pakete, s kojim god slikama hoćete.

reakc

Jasno, ako drugi Facebook korisnici nemaju te iste ekstenzije, neće vidjeti vaše posebne reakcije već standardne Facebookove. Tako da se ne morate brinuti što će kolege misliti ako stavite neke malo neuobičajene sličice.

Reaction Packs besplatna su ekstenzija, koju se može skinuti na Chrome Web StoreFirefox add-on stranicama.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: reactionpacks.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close