ZdravljeIzdvojeno

Moto racing klub Senj prikuplja donacije za liječenje mladog sportaša Adama Cvitkovića

HUMANITARNA AKCIJA

Danas kapetan kadeta NK Vinodol igra svoju najvažniju utakmicu…


Moto racing klub Senj pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za 15-godišnjeg Adama Cvitkovića, sportaša iz Klenovice koji se liječi od teške bolesti.

Zbog tumora na mozgu Adam je u posljednjih desetak dana dva puta operiran, a s optimizmom u njegov oporavak vjeruje i Adamova obitelj, njegovi prijatelji iz Klenovice i Novog, ali i Senja gdje je još početkom veljače u konkurenciji pionira igrao na 23. zimskoj malonogometnoj ligi, kad je ponio titulu najboljeg igrača u svojoj konkurenciji.

Foto: Facebook

Senjski motoristi pozivaju sugrađane da se uključe u ovu humanitarnu akciju i pomognu u Adamovu liječenju, a svoj dobrovoljni novčani prilog mogu ubaciti u kutiju koja je postavljena u prodavaonici voća i povrća »Kod Nortona« na senjskoj tržnici, prenosi Novi list.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close