VijestiGrad ZagrebScena

Moskovski cirkus na ledu stiže u Arenu Zagreb!

Želite li uživati u čaroliji ljudskog pokreta i nevjerojatnim vratolomijama Moskovskog cirkusa na ledu, potkraj siječnja Zagreb i njegova Arena vas očekuju.


U Areni Zagreb 25. i 26. siječnja održat će se predstave Moskovskog cirkusa na ledu. Taj cirkus, koji mnogi uspoređuju s kanadskim Cirque Du Soleil, djeluje već više od pola stoljeća i jedinstven je u svijetu. Osnovao ga je najpoznatiji cirkuski i estradni režiser sovjetskog doba A. G. Arnold, a nevjerojatne akrobacije na ledu ne bi bile moguće bez njegovog golemog iskustva u cirkusu, filmu, glazbenim i baletnim nastupima na području režije, koreografije i kostimografije.

Moskovski cirkus na ledu oduševljava spektakularnim kostimima, fantastičnim cirkuskim točkama na ledu kao i klaunovskim točkama zahvaljujući kojima se njihove predstave smatraju autentičnom umjetnošću cirkusa. Impresivnim nastupima on pomiče granice ljudskih mogućnosti te je poznat i cijenjen u cijelom svijetu.

Nastup u Zagrebu osmišljen je pod umjetničkim vodstvom Natalije Abramove.

Inače, predstave Moskovskog cirkusa na ledu u više od 50 godina vidjelo je preko 200 milijuna gledatelja u 50 država.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: infozagreb.hr | Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close