VijestiGrad ZagrebScena

More Love Ensemble: Novi spot i predstavljanje albuma na Ribnjaku

Uoči predstavljanja novog albuma Waking Up, trojca More Love Ensemble, izlazi video uradak za njihovu skladbu Collective.


Terasa Centra mladih Ribnjak bit će savršena kulisa za jazz fusion koncept More Love Ensemble koji će u petak, 15. lipnja pod otvorenim zagrebačkim nebom predstaviti svoj album prvijenac.

Waking up, prvi studijski album sastava More Love Ensemble, donosi 6 skladbi; četiri koje autorski i aranžerski potpisuju članovi sastava te dvije odabrane iz bendovog repertoara tradicionalnih i gospel pjesama.

Sastav samoprozvanog baseless fusion koncepta čine autorica i vokalistica Melita Lovričević (HR), klavirist i aranžer Petar Ćulibrk (HR), te bubnjar i aranžer Enos Kulger (SLO)., redom afirmirani kako u samostalnoj karijeri, tako i u drugim projektima, a 2017. godine, također za Aquarius Records izdaju svoj prvi LIVE album crossover glazbe More Love To Tchaikovsky, svirajući na festivalima, muzejima, kazalištima i klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za potpuni zvuk na prvom singlu sa Waking up albuma, Thoughts of you and blue, kao posebni gost pridružio im se renomirani i svestrani gitarista Mario Igrec, i to na arapskoj lutnji.

‘Buđenje’, idejna vodilja za stvaranje svijetlog i lakog zvuka ovog albuma, izražena je kroz tekstove, melodije i interpretaciju ovih glazbenih istraživača koji slušateljima donose svojevrsni soundtrack nekih svojih dosadašnjih iskustava, razmišljanja, spoznaja i emocija, pozivajući ih da i sami slušanju i življenju pristupe otvorenih očiju i srca, te bez straha plove zvučnim valovima slobodnih umova i duša.

Video je režirao i montirao talentirani Toni Renaud, s kojim bend surađuje i na videu za pjesmu ”Thoughts of you and blue, a koristeći video dokumentaciju benda unatrag zadnje tri godine djelovanja, u kolažno-montažerskom miksu, predočava ideju o zajedništvu (kolektivu) u stvaranju glazbe, i svemu što taj ideal prati, dok bend internacionalno poručuje: Let’s get together and play some music!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close