Scena

Moj posao: Izdvajamo iz aktualne ponude poslova

Velesstroy je jedna od vodećih kompanija u Ruskoj Federaciji, koja realizira najsloženije projekte naftno-plinske industrije, vanjske opskrbe električnom energijom, projekte industrijske i civilne izgradnje. Trenutno zapošljavaju na različitim pozicijama, a prijaviti se možete putem MojPosao do 9. odnosno 15. prosinca.

Nimium je najstariji Red Hat premier partner u Hrvatskoj i regiji s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju, planiranju, integraciji, instalaciji i održavanju od malih od velikih visoko raspoloživih računalnih sustava. Trenutno zapošljavaju zaljubljenike u Linux i OSS zbog povećanja opsega posla. Prijava kandidata putem linka.

Nova TV, prva hrvatska komercijalna televizija s komercijalnom koncesijom postiže izvrsne rezultate zahvaljujući timu entuzijasta i profesionalaca. Svakodnevno stvaranje novih vrhunskih zabavnih i informativnih sadržaja zadataka je koji svaki radni dan pretvara u izazov. Ukoliko želite biti dio tog tima, dolazite iz područja računovodstva, prijavite se na oglas Internog revizora do 8. prosinca.

Uniline, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, sa sjedištem u Puli i poslovnicama diljem Hrvatske, zapošljava Voditelja nabave hotelskog smještaja s iskustvom u agencijskom poslovanju ili hotelskoj prodaji od dvije do pet godina. Idealan kandidat ima iskustvo u nabavi i rukovoditeljske vještine. Rok prijave na oglas je 11. prosinac.

Tvrtka DI Klana regionalni je lider u proizvodnji stolica te svoj rast i razvoj ponajprije može zahvaliti ljudima i njihovom znanju, vještinama, sposobnostima te predanošću poslu. Ukoliko ste ambiciozni, komunikativni, željni novih izazova, Klana zapošljava 13 izvršitelja, radnika u proizvodnji. Oglas je aktivan do 15. prosinca.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close