VijestiScena

“Sve mogu lažima” – novi singl Teške industrije koja uistinu obećava pravi ljetni HIT

Nakon cijelogodišnje diskografske pauze, Teška industrija promovira novi singl, kojim se okreću novom čvršćem zvuku, dajući smjernice novom albumu na kojem upravo rade.


Teška industrija je ne samo jedan od najzaposlenijih bendova u Hrvatskoj, već i u regiji, te su u posljednjih deset godina neprestano svirali na koncertima diljem Europe, a nakon hitova “Šta ti je život”, “Majske kiše”, “Život je maskenbal”, “Sjenka” te iznimno uspješnog albuma obrada “Bili smo raja” okreću novu stranicu singlom “Sve mogu lažima”.

Primirili smo se što se tiče singla proteklih godinu dana, jer snimiti dobru pjesmu znači i uložiti puno truda i vremena. Svoje slobodno vrijeme nakon spota „Reklamacija“, posvetio sam lijepim, privatnim preokupacijama, naime vlastitom vjenčanju. Mada, što se tiče koncertnih aktivnosti bili smo itekako angažirani po cijeloj regiji, otkrio je Ivica Propadalo, basist benda, koji je, uz gitaristu Vedada Hadžiavdića, član Teške industrije od osnutka.

Za spot singla “Sve mogu lažima” zaslužan je Darko Drinovac, sa kojim je bend surađivao, na već poznatim hitovima „Nas dvoje“, „Hej“, „U meni jesen je“, „I ti me iznevjeri“, „Žena za utjehu“, „Sijenka“, a zanimljivo je da su se odlučili snimiti spot na koncertu uživo, koji se održao u sklopu Moto susreta u Slavonskom Brodu.

Htjeli smo se maknuti od tipičnih spotova i pokazati atmosferu live nastupa. Oni koji još nisu imali prilike da dođu na naš nastup, nakon što pogledaju ovaj spot, siguran sam da će osjetiti duboku emociju, koja se najbolje oslikava kroz našu vjernu publiku uživo, otkrio je Ivica Propadalo.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close