Sport

Luka Modrić novi kapetan Vatrenih

Siguran sam da je Lovren shvatio zašto nije bio na Euru, njemu je propuštanje Eura bila svojevrsna kazna. On sada ne bi smio dalje ispaštati, rekao je Ante Čačić


Novi kapetan bit će Luka Modrić, a naša dva dokapetana Vedran Ćorluka i Ivan Rakitić.

Ante Čačić obratio se javnosti uoči prvog okupljanja nogometne reprezentacije u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Hrvatska će na uvodu kvalifikacija 5. rujna ugostiti Tursku, no taj će se dvoboj u Maksimiru odigrati bez gledatelja.

– Drago mi je da smo i dalje u jednom dobrom stanju koje nas nije napustilo nakon Eura. Vjerujem da ćemo s istim snagama prezentirati sve što je potrebno da reprezentacija nadolazeće kvalifikacije apsolvira na najbolji mogući način, pa i jedini koji nas zadovoljava. Cilj je jasan, želimo se plasirati u Rusiju – rekao je Ante Čačić pa nastavio:

– Ispred nas je 10 utakmica, skupina koja je najjača. Tamo su četiri reprezentacije s Eura, ali ono što smo mi prezentirali u posljednjih godinu dana, naročito na Euru, daje nam pravo da se stavimo u ulogu favorita.

Pročitajte više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Arhiva

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close