Moda

Modni dodatak za najhrabrije!

Jedna od najpopularnijih modnih šoping stranica Asos otišla je korak dalje i u ponudu stavila zaista neobičan i prilično hrabar modni dodatak


Imam rep, imam rep, pravi rep za tebe, dođi vidjet kak’je lijep’, pjevao je u svom hitu ‘Imam rep’ Dino Dvornik, a sada će ove stihove moći pjevušiti i žene koje se odluče isfurati potpuno otkačen i odvažan modni dodatak – rep za stražnjicu.

Naime, jedna od najpopularnijih modnih šoping stranica Asos ponudu je obogatila repovima brenda TellTails, a evo što piše u opisu ovog nesvakidašnjeg artikla:

‘Zamašite svojim TellTails’ nosivim repom. Prema vlastitom raspoloženju izaberite pufaste ili savitljive repove koji će osloboditi životinju u vama. Postanite leopard, lisica, vuk, mačka ili dinosaur.’

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Asos

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close