Moda

Modni dodatak za najhrabrije!

Jedna od najpopularnijih modnih šoping stranica Asos otišla je korak dalje i u ponudu stavila zaista neobičan i prilično hrabar modni dodatak


Imam rep, imam rep, pravi rep za tebe, dođi vidjet kak’je lijep’, pjevao je u svom hitu ‘Imam rep’ Dino Dvornik, a sada će ove stihove moći pjevušiti i žene koje se odluče isfurati potpuno otkačen i odvažan modni dodatak – rep za stražnjicu.

Naime, jedna od najpopularnijih modnih šoping stranica Asos ponudu je obogatila repovima brenda TellTails, a evo što piše u opisu ovog nesvakidašnjeg artikla:

‘Zamašite svojim TellTails’ nosivim repom. Prema vlastitom raspoloženju izaberite pufaste ili savitljive repove koji će osloboditi životinju u vama. Postanite leopard, lisica, vuk, mačka ili dinosaur.’

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Asos

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close