LokalnaPolitika

MODES uputio otvoreno pismo Vladi: “Za dobrobit Hrvatske: ODSTUPITE!”

Nakon današnje burne sjednice hrvatske Vlade, politička stranka MODES poslala je medijima otvoreno pismo upućeno hrvatskoj Vladi koje prenosimo u cijelosti:

“Dragi“ naši HDZ-ovci , MOST-ovci i ostala koalicijska svito,

sramotno je ovo što radite napaćenom hrvatskom narodu. Nakon što ste iznevjerili predizborna obećanja, svojim glasovima i podizanjem ruku u saboru u većini slučajeva glasovali ste PROTIV hrvatskih građana, bilo da se radi o porezu na nekretnine, lex agrokoru, povećanju raznih nameta (autoceste) i ostalih poreza za koje ste tvrdili da ih neće biti, ili o povećanju PDV-a ugostiteljima pa sve do najjače „demografske“ mjere, – podizanja PDV-a na hranu za dojenčad, sada ste svojim potezima prevršili svaku mjeru, jer se razotkrila vaša nesposobnost i nesnalaženje u donošenju pravih odluka u pravo vrijeme. Neko vrijeme ponešto se i moglo tolerirati zbog želje za boljitkom svih građana Republike Hrvatske, pa smo tako s podsmjehom gledali kako se nevješto izvlačite iz slučaja „INA“, s čuđenjem i nevjericom gledali smo koliko se zalažete za prodaju HEP-a, i to sve na čelu s ministricom Martinom Dalić koja je u izravnom sukobu interesa po pitanju bilo kakvih poslova i transakcija koje se tiču INA-e jer, kao što je dobro poznato, njezin suprug član je uprave te iste kompanije. Očito je da ste gledali i još uvijek gledate samo svoje interese, a mi ostali smo ovce za šišanje.

Međutim, draga naša Vlado, dragi naši HDZ-ovci, MOST-ovci i ostala koalicijska svito, danas ste Vašim najnovijim igrarijama prevršili svaku mjeru. Hrvatski narod ne može i neće više tolerirati nesposobne političare koji gledaju isključivo svoj interes i interes svoje stranke, svojih rođaka i prijatelja kao što ste radili do sada. Previše ste već štete učinili u tako kratkom vremenu, pokazali ste svoju opjevanu „vjerodostojnost“, pa Vas molimo da čim prije sami odstupite i barem smanjite buduću štetu.
Ako želite Hrvatskoj dobro, to ćete učiniti još danas.

Ne zanima nas kakve se igre igraju iza političkih kulisa, tko ima kakve interese u kojekakvim političkim utakmicama, nego nas zanima interes hrvatskih građana, zanima nas uređena i stabilna Hrvatska, zanima nas osmjeh na licu hrvatskog naroda i budućnost hrvatskih ljudi. I zato još jednom za dobrobit Hrvatske: ODSTUPITE!


 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close