VijestiTech

Mobilni internet upravo nam je postao brži!

Novom tehnološkom infrastrukturom HT briše granice između fiksne i mobilne mreže; podaci će se razmjenjivati brzo, bilo gdje i u bilo kojem trenutku. Tehnologije LTE-A Pro i G.fast omogućuju prijenos podataka brzinama većima od jednog gigabita u sekundi, što otvara prostor za razvoj proširene stvarnosti te upravljanja automobilima i kućanskim aparatima na daljinu


Hrvatski Telekom predstavio je prvi u Hrvatskoj najnovije tehnologije LTE-A Pro (4,5G Pro) i G.fast, a razvija ih s Fakultetom elektrotehnike i računarstva (FER) te s kompanijom Nokia Solutions and Networks. Na taj način Hrvatski Telekom nastavlja postavljati put u digitalnu budućnost kreirajući tehnološku infrastrukturu koja je preduvjet za korištenje najmodernijih ICT usluga u svim gospodarskim segmentima. Riječ je o tehnologijama koje omogućuju prijenos podataka brzinama većima od jednog gigabita u sekundi, što otvara prostor za razvoj niza novih usluga, poput proširene stvarnosti te upravljanja automobilima i kućanskim aparatima na daljinu.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close