KontinentalniTurizamIzdvojenoPromo

Mnoštvo sadržaja i za male i za velike: Poznat program manifestacije ‘Uskrs u Otočcu’

ZABAVA ZA SVE UZRASTE

Turistička zajednica Grada Otočca u subotu 1. travnja 2023. godine organizira 1. manifestaciju pod nazivom Uskrs u Otočcu.


Manifestacija obuhvaća Uskrsni sajam za čije se sudjelovanje još uvijek mogu prijaviti svi zainteresirani proizvođači na mail [email protected].

Zatim će se održati dvije radionice filcanja vune za djecu i odrasle. OPG Vunena čarolija održat će radionicu izrade Uskrsnih motiva tehnikom suhog filcanja vune dok će udruga Gačanka Otočac održati radionicu izrade Uskrsnih jaja tehnikom mokrog filcanja vune. Nakon radionica za djecu je organiziran animiran zabavni program koji uključuje igre poput ubaci zeki mrkvu u usta, kriket s pisanicama i sl., predstavu o djevojčici koja da bi spasila svoju farmu mora potražiti pomoć životinja s farme te kreativni dio. Sve to odradit će uvijek nasmijani, a ovog puta i maskirani animatori iz Zemlje zabave po nazivom „Uskrs na farmi strica Jima“. Prijave za radionice nisu potrebne, a ono što sudionici radionica naprave mogu ponijeti i kući. Na kraju dana za dobru i veselu atmosferu pobrinut će se poznati glazbeni duo Tena & Jan. Osim navedenog u gradskom parku bit će u ponudi i ugostiteljska ponuda te besplatan napuhanac za djecu.

Planirani program odvijat će se prema sljedećem rasporedu:

14:00 sati – Uskrsni sajam

15:00 sati  – OPG Vunena čarolija i udruga Gačanka Otočac: radionice izrade Uskrsnih motiva filcanjem vune

17:00 sati – Zemlja zabave „Uskrs na farmi strica Jima“

Predstava, Foto: TZ Otočac

19:30 sati – Tea & Jan

Osim navedenog ovih će se dana krenuti i s uređivanjem gradskog parka prigodnim Uskrsnim motivima. I ove je godine Turistička zajednica Grada Otočca surađivala sa Srednjom školom u Otočcu te su učenici zanimanja šumarski tehničar izradili drvene ukrase. Tako će uskoro  skulpture uskrsnih jaja, leptira i cvijeća svojim šarenilom krasiti gradski park u Otočcu.

U slučaju lošeg vremena ili drugih opravdanih razloga Turistička zajednica Grada Otočca ima pravo izmjene i dopune te otkaza programa.

Foto: TZ Otočac

19:30 sati – Tea & Jan

U slučaju lošeg vremena ili drugih opravdanih razloga Turistička zajednica Grada Otočca ima pravo izmjene i dopune te otkaza programa.


 

Komentari

Komentara


Izvor: TZ Otočac | Foto: TZ Otočac

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close