VijestiScena

Mnogi drugi u novom spotu skidaju Maske

Nakon uspješne 2016. godine u kojoj su objavili tri singla, ušli u finale banjalučkog Demofesta, najvećeg festivala demo bendova u regiji, oduševili na šibenskom Regiusu i Hoomstocku te kao pobjednici natječaja zasvirali kao predgrupa velikom Manu Chau na Špancirfestu, Mnogi Drugi otvaraju 2017. s novim singlom “Maske”.


“Dugo smo razmišljali koju ćemo pjesmu odabrati za četvrti singl i nije nam bilo lako odlučiti, no na kraju smo izabrali “Maske”. Nekako je najviše odgovarala ovoj siječanjskoj postblagdanskoj depresiji, a super se uklapa kao zatišje pred buru između “Čudnog svijeta” kao trećeg singla i petog singla kojim planiramo predstaviti dugo sanjani album”, kažu momci iz benda.

Video spot kojim predstavljaju “Maske” namjerno su snimali u minimalističkom tonu kako bi podcrtali tekst pjesme i stavili u prvi plan glazbeni doživljaj. Također, nastavno na video spot “Čudnog svijeta” u kojem zaista glume, u ovom spotu ne glume, već bivaju ono što i jesu kada sviraju.

Za animacije u spotu zaslužan je gitarist Ante. “Htio sam svojim črčkarijama dodati jednu dimenziju koja predstavlja našu podsvijest – ono što se događa u našim glavama, dio koji ne pokazujemo, ali koji utječe na ono što radimo i govorimo. Namjerno su djetinjaste i nepovezane jer takve su nam često i misli.”Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close