Kućni ljubimci

Mladići iz Osijeka snimili golišavi kalendar za pomoć napuštenim životinjama

Dvanaest mladića, “lega” iz Osijeka odlučilo je pomoći u promicanju zaštite životinja tako što su se skinuli do pojasa i fotografirali za kalendar.


Na inicijativu Renate Žilić iz Habitat pansiona vrtić za ljubimce i škole za obuku pasa u Bilju sa životinjama su se fotografirali Dragan Franjković, Marko Kutleša, Samir Subašić, Nikola Morača, Ivica Tadijanović, Andrej Jovanović, Marin Roso, Ivan Zidar, Saša Milanković, Zvonimir Sudarić, Luka Aničić i Antonio Anić.

“Svi ‘lege’ birani su ne samo kao vrhunski majstori u svom poslu, po izgledu i kao odlični sportaši već su svi ponajprije veliki ljubitelji životinja. Većina njih ima udomljene životinje i svi prihvaćaju veliku brigu i ljubav te odgovornost za njih”,  kazala nam je Renata Žilić iz Habitata.

Kako dalje dodaje, sve životinje na kalendaru su udomljene i na taj način se želi promovirati udomljavanje životinja. Prihod od doniranog novca za kalendar namijenjen je daljnjem pokrivanju veterinarskih troškova za liječenje životinja i kastraciju pasa lutalica, kao i za hranu životinja.

Više na glas-slavonije.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close