VijestiSport

Mladi rukometaši iz Gospića osvojili tri zlata na turniru u Biogradu!

Na turniru u Biogradu Rukometni klub „Gospić“ je sudjelovao s tri ekipe. Budući da je turnir dozvoljavao da se u svakoj kategoriji može prijaviti samo po jedna ekipa istoga kluba, bili su primorani napraviti selekciju i put Biograda krenuti s po jednom ekipom dječaka u 2007./2008., 2009. i 2010. godištu, javlja Lika express


Iako su Gospićani bili uvjerljivi kao i na prethodnim turnirima, ovaj je bio specifičan. Ostvarili su fantastične rezultate osvojivši zlato u svakoj od navedenih kategorija, a fascinantna je činjenica da su ekipe ostvarile sve pobjede bez i jednog poraza.

Individualnim nagradama (najbolja ekipa turnira) nagrađeni su Fran Juraj Rukavina, Vedran Hećimović, Vito Maras, Mateo Tonković Javorina, Andrija Tomašić i Nikola Stopić, svaki u svojoj kategoriji.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close