VijestiScena

Mladi osječki glazbenik Matej predstavlja novu pjesmu “Prašina”

Nakon prvog, vrlo uspješnog singla “Sada i zauvijek”, mladi osječki glazbenik Matej predstavlja nam novu pjesmu “Prašina”. 


Autorica je Marina Hojsak, a produkciju koja prati aktualne svjetske pop trendove odradili su Tomislav Jelić Kameny i Daniel Hojsak za Styx Production. Zapravo je riječ o ljubavnoj baladi koju karakterizira zarazni ritam, sjetan Matejev glas te pamtljivi gitarski riff koji je sâm odsvirao. Pjesmu “Prašina” savršeno upotpunjuje  i odličan video spot koji je osmislio Domagoj Mrkonjić.

Matej Podgorščak se glazbom i pjevanjem bavi od malih nogu. Pohađao je osnovnu glazbenu školu, svirao u tamburaškom orkestru i raznim tamburaškim sastavima, a kasnije se potpuno posvetio pjevanju i sviranju u pop rock bendu. Prošle godine je uspješno nastupao u glazbenom showu “Zvijezde” ušavši među 21 najboljeg natjecatelja nakon čega se posvećuje samostalnoj karijeri.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close