VijestiScena

Mladi osječki glazbenik Matej predstavlja novu pjesmu “Prašina”

Nakon prvog, vrlo uspješnog singla “Sada i zauvijek”, mladi osječki glazbenik Matej predstavlja nam novu pjesmu “Prašina”. 


Autorica je Marina Hojsak, a produkciju koja prati aktualne svjetske pop trendove odradili su Tomislav Jelić Kameny i Daniel Hojsak za Styx Production. Zapravo je riječ o ljubavnoj baladi koju karakterizira zarazni ritam, sjetan Matejev glas te pamtljivi gitarski riff koji je sâm odsvirao. Pjesmu “Prašina” savršeno upotpunjuje  i odličan video spot koji je osmislio Domagoj Mrkonjić.

Matej Podgorščak se glazbom i pjevanjem bavi od malih nogu. Pohađao je osnovnu glazbenu školu, svirao u tamburaškom orkestru i raznim tamburaškim sastavima, a kasnije se potpuno posvetio pjevanju i sviranju u pop rock bendu. Prošle godine je uspješno nastupao u glazbenom showu “Zvijezde” ušavši među 21 najboljeg natjecatelja nakon čega se posvećuje samostalnoj karijeri.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close