Sport

Mladi Ličani će pomoći Hajduku da se vrati na vrh ljestvice

Nogometni klubovi Gospić i Hajduk potpisali su Sporazum o suradnji koji će se pogotovo ogledati u suradnji i jačanju trenerskog kadra kroz Hajdukovu nogometnu akademiju, piše lika-express.hr


 „Mladi Ličani će biti ti koji će Hajduk vratiti na vrh ljestvice“, rekao je to Milan Kolić koji je u županijskim dvorima bio domaćin sastanka na kojemu je kao predsjednik nogometnog kluba Gospić 91 s predsjednikom HNK-a Hajduk Ivanom Kosom potpisao Sporazum o suradnji.

Suradnja bi trebala dovesti do razvoja nogometa u Gospiću, ali i u cijeloj županiji. Kolić smatra da će to biti poticaj ulaganja u nogomet, pogotovo mlade nogometaše i ističe „potpisati sporazum s jednom institucijom hrvatskog nogometa kao što je Hajduk jest poruka svima mladima da je sport primarni dio za ulaganje u mlade“.

Nije danas bilo puno govora o velikom profesionalizmu, želja je iskoristiti znanje i iskustva kluba iz Splita, pri svega njihovu akademiju koja će i našim trenerima omogućiti da kroz edukaciju i prenošenje mladim naraštajima kroz pedagoški pristup znanje,ali i omogućiti im sport i sportske terene.

Više na lika-express.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close