Ličko-senjska županijaPolitika

Mladi iz Gospića odrekli se svojih primanja i pomogli peteročlanoj obitelji

Nezavisna lista mladih iz Gospića početkom prošlog mjeseca uputila je apel političarima za pomoć peteročlanoj obitelji Stjelja iz Brezika koja ima veliki problem sa kućom u kojoj više ne postoje uvjeti za život.


Mladi iz Gospića najavili su da će se odreći svih svojih primanja iz gradskog proračuna Grada Gospića u korist onih kojima je potrebna pomoć te pozvali sve vijećnike, zamjenike, predsjednike i gradonačelnika da učine isto.

Mladi Gospićani danas su svoje obećanje ispunili i obitelji donirali ukupno 3000 kn te najavili da će iduća uplata iz gradskog proračuna koja bude na njihovom računu ići udruzi DND (Društvo Naša Djeca Grada Gospića). U svojoj objavi na Facebooku mladi iz Gospića ponovno su pozvali političare da im se pridruže, odreknu se svojih primanja i pomognu potrebitima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Nezavisna lista mladih

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close