Grad ZagrebTech

Mladi Hrvat osvojio 50 000 dolara na turniru u LOL-u

U nedjelju je završio europski LCS, odnosno natjecanje u League of Legendsu, to jest jednoj od najpopularnijih video igara današnjice.


To nam vjerojatno i ne bi bila toliko zanimljiva vijest da turnir s unosnom nagradom nije osvojila peteročlana ekipa unutar koje je na jednoj od ključnih pozicija 17-godišnji Zagrepčanin Luka Perković. Za osvajanje turnira Lukin tim G2 Esports dobio je 50.000 dolara!

Ekipa G2 Esports u kojoj nastupa 17-godišnji Zagrepčanin Luka ‘Perkz’ Perković osvojila je u Krakowu europski LCS odnosno turnir u League of Legendsu, kojeg dnevno igra oko 20 milijuna ljudi, izvještava riftherald.com. Ovaj, za mjesec dana punoljetni Hrvat, već je na glasu kao najbolji igrač LoL-a ‘s ovih prostora’, a svoju snagu dokazao je i na spomenutom turniru. Stoga će zajedno s timskim kolegama podijeliti 50 tisuća dolara, koliko im pripada osvajanjem LCS.

Pročitajate više na srednja.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: eu.lolesports.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close