Grad ZagrebTech

Mladi Hrvat osvojio 50 000 dolara na turniru u LOL-u

U nedjelju je završio europski LCS, odnosno natjecanje u League of Legendsu, to jest jednoj od najpopularnijih video igara današnjice.


To nam vjerojatno i ne bi bila toliko zanimljiva vijest da turnir s unosnom nagradom nije osvojila peteročlana ekipa unutar koje je na jednoj od ključnih pozicija 17-godišnji Zagrepčanin Luka Perković. Za osvajanje turnira Lukin tim G2 Esports dobio je 50.000 dolara!

Ekipa G2 Esports u kojoj nastupa 17-godišnji Zagrepčanin Luka ‘Perkz’ Perković osvojila je u Krakowu europski LCS odnosno turnir u League of Legendsu, kojeg dnevno igra oko 20 milijuna ljudi, izvještava riftherald.com. Ovaj, za mjesec dana punoljetni Hrvat, već je na glasu kao najbolji igrač LoL-a ‘s ovih prostora’, a svoju snagu dokazao je i na spomenutom turniru. Stoga će zajedno s timskim kolegama podijeliti 50 tisuća dolara, koliko im pripada osvajanjem LCS.

Pročitajate više na srednja.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: eu.lolesports.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close