Veliki uspjeh mladih gospićkih rukometaša u Ljubuškom

Tena Brnad

Mlađi rukometaši Gospića nastupili su na turniru u Ljubuškom s dvije ekipe. Godište 2007.je osvojilo turnir, dok je 2008.godište poraženo u finalu.


Iz RK Gospić s ponosom javljaju da su dečki u svakom pogledu sebe, svoje roditelje, trenere, klub i grad Gospić predstavili u najboljem mogućem svjetlu. Za ovu generaciju dječaka bio je ovo prvi višednevni turnir, nekima prvo “ozbiljnije” odvajanje od roditelja, a većini prvo spavanje daleko od svoje obitelji, no sve je prošlo bez i jednog problema.

Na turniru, na kojem je sudjelovalo ukupno 39 ekipa, gospićani su “pobrali” nove simpatije budući su do finalnih utakmica ostvarivali uvjerljive pobjede. Svakako treba spomenuti da su pojedine utakmice naši rukometaši završili i bez primljenog gola.

U finalima je ipak uspješnije bilo 2007. godište koje je pobjedom protiv RK Izviđač osvojilo 1. mjesto, dok su dečki 2008. godišta porazom od ekipe Vučića osvojili 2.mjesto. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vedran Hećimović (2007.), a za golmana Karlo Korečić (2008.).

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor / Foto: lika-express.hr

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u