VijestiSport

Mladi gospićki rukometaši osvojili tri zlata i srebro na turniru u Opatiji!

O nestvarnim uspjesima mladih rukometaša Gospića na turniru malog rukometa u Opatiji javlja Lika express.


Dječaci 2008. godišta su u Rijeci igrali utakmice velikog rukometa u ligi Primorsko – goranske županije, dječaci 2009., 2010. i 2011. i djevojčice 2010. i 2011. sudjelovali su na turniru u Opatiji, dok su djevojčice 2009., te dječaci i djevojčice rođeni 2012. godine i mlađi otputovali na turnir u Ivanić Grad.

Kada tome pridodamo 8. rukometnu večer u sklopu koje je seniorska ekipa u utakmici 11. kola III HRL zapad ugostila ekipu Poreča II i kasniji izlazak u The Highlanders pub s pravom možemo reći da rukometašima slijedi zasluženi odmor.

No vratimo se Božićnom turniru u mini rukometu – Opatija 2019, na kojem su Gospićani sudjelovali sa 7 ekipa (5 ekipa dječaka i 2 ekipe djevojčica) i na najljepši mogući način okončali 2019. godinu. U Gospić su se vratili s čak tri zlatne medalje i jednom srebrnom.

Dječaci u se u sve tri kategorije pokazali uvjerljivo najboljima, dok su djevojčice 2011. godišta osvojenim srebrom pokazale da u se u klubu stvara još jedna odlična generacija. Kod mladih gospićkih rukometašica Mia Vukelić proglašena je najboljom igračicom, a Petra Balenović uvrštena u najbolju ekipu turnira. Vito Maras je bio najbolji igrač, a Igor Jelinić našao svoje mjesto u najboljoj ekipi turnira kod dječaka 2009., istim nagradama nagrađeni su Nikola Nikšić i Roko Šolaja u najmlađoj kategoriji, dok je kod dječaka 2010. godišta nagradu za najboljeg golmana dobio Andrija Tomašić, a za najbolju ekipu Ivano Stručić.

Donosi Lika express.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: RK Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close