SportGrad Zagreb

Mladi Gospićki hrvači osvojili 7 medalja na Prvenstvu u Zagrebu!

U subotu, 14.10., u ŠSD “Pešćenica” u Zagrebu održano je Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzraste mlađih i starijih djevojčica i dječaka početnika.


180 djevojčica i dječaka iz 17 hrvatskih hrvačkih klubova na ovom natjecanju borilo se za osvajanje svojih prvih hrvačkih medalja. Od 12 mladih hrvača koji su branili boje gospićkog kluba njih sedam se vratilo kući sa medaljom. Prvaci Hrvatske postali su Mihael Šop 28kg , Dario Grgurić 33kg i Ivan Pavelić 49 kg. Srebrom se okitio Antonio Vrkljan 54kg, a broncu su osvojili Marin Vukelić 30kg, Marko Jerković 33kg i Ivan Vrban 40kg

Odlične borbe pružili su Mateo Draženović, Dorian Alić, Martin Šikić, Dominik Butković i Danijel Gergi ali ovaj put nisu uspjeli do medalje. U uzrastu mlađih dječaka Hrvački klub “Gospić ” zauzeo je 2.mjesto iza prvoplasiranog hrvačkog kluba “Lika” iz Zagreba.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Ivan Karić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close