Mladi David Antonio Perina predstavlja “Divan svijet”

Tena Brnad

Nakon stanke od godinu dana i vrlo uspješnog prvog singla “Dođi, pripremio sam srce na bol”, devetnaestogodišnji David Antonio Perina predstavlja singl “Divan svijet” za koji je tekst i glazbu napisao sam.


Glazbenu produkciju i aranžman pjesme potpisuje cijenjeni glazbenik Eduard Botrić, dok je zanimljiv video spot u kojem se pojavljuje šarmantna Paula Buljan režirao poznati šibenski redatelj Željko Petreš.

David Antonio je jedan od najmlađih kantautora u Hrvatskoj. Završio je gimnaziju i srednju glazbenu školu s glavnim instrumentom saksofonom, a trenutno studira filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje na VERN-u. Ovo su tek počeci stvaranja karijere ovog mladog kantautora koji se glazbom se bavi od malih nogu jer je već s deset godina počeo je svirati trubu u tišnjanskom puhačkom orkestru. Osim saksofona, mladi Perina svira trubu, gitaru i klavir, a prva koncertna iskustva stjecao je u grupama Okovana mladost i The Flirt.

Pokušavam stvarati svoju glazbu još od kad sam prvi put uzeo gitaru u ruke. Sjećam se da su svi čudili tim prvim riffovima uz koje sam pjevušio nerazumljiv tekst. Čitavo vrijeme sam osjećao potrebu da se izrazim na svoj način, drugačije”, kaže David Antonio o svom glazbenom putu.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u