VijestiScena

Mladen Grdović u Zadru slavi 40 godina karijere

Okruglih 40 godina karijere, Mladen Grdović proslavit će u svom rodnom Zadru, u dvorani “Krešimir Ćosić” Sportskog centra Višnjik.


Koncert pod imenom “Nije u šoldima sve”, jedan od najpopularnijih i najomiljenjih pjevača zabavne glazbe, održat će u petak, 15. veljače. Na pozornici će mu se pridružiti i brojni gosti: Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Mia Dimšić, Ivan Zak, Učiteljice i klapa Munita, a Mladen Grdović će u pratnji grupe Romantic otpjevati najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere.

Zbog ovog koncerta popularni pjevač je u pripremama do grla, a priznao je da mu nije lako odabrati pjesme koje će izvesti na koncertu. Treba paziti da na repertoaru budu one koje ljudi najviše vole, one koje za njega imaju posebno značenje, one koje će dati najbolji presjek njegove dugogodišnje uspješne karijere, a Grdović bi ih da može, najradije sve otpjevao.

Jedno je sigurno, na Višnjiku još nije bilo ovakvog koncerta. Ovo će zaista biti pravi spektakl. Osigurali smo zvučnu i scensku vrhunsku opremu, posebne efekte i scenografiju – sve kako bi 15. veljače uživali u dobroj pjesmi i najboljoj atmosferi, najavili su iz organizacijskog tima.

Mladen Grdović je, mogli bismo reći, u životnoj formi. Sa Zlatkom Pejakovićem i Jasminom Stavrosom nastupa pod imenom Tri mušketira, a njihovi često maratonski koncerti su jedni od najposjećenijih pa je tako Mladen samo ovog ljeta održao više od pedeset nastupa. Njegov hit “Nije u šoldima sve” postao je ovog ljeta i neslužbena himna hrvatske nogometne reprezentacije, a Mladen jedini pjevač kojeg su reprezentativci pozvali da im se u Rusiji pridruži na slavlju povodom ulaska u finale Svjetskog prvenstva u nogometu.

Sada je na redu slavlje s njegovim sugrađanima. Mladen je prvi put u zadarskom Višnjiku nastupio prije točno deset godina, a posljednji put koncert na istom mjestu održao je prije pet godina. Objavio je na stotine pjesama i više od dvadeset albuma. Posljednji studijski album “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” objavljen je 2016. godine, a na njemu se nalazi i pjesma “Ostavljam vas moji najdraži” s kojom je Mladen osvojio dugo priželjkivani Grand prix na 56. Splitskom festivalu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Mario Krištofić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close