Scena

Mladen Grdović objavio novi studijski album

Nazvan prema istoimenom hitu “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” koji je Grdović otpjevao s klapom Munita na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, novi studijski album objavljen je samo dvije godine nakon uspješnog albuma “Samo more to zna”.


Jedan od naših najboljih pjevača zabavne glazbe ujedno je i jedan od najplodnijih autora, a neki od njegovih novijih hitova nalaze se upravo na ovom albumu. Među njima je i pjesma “Ostavljam vas moji najdraži”s kojom je Mladen Grdović ove godine osvojio Grand prix Splitskog festivala, najveću i Grdoviću najvažniju nagradu u njegovoj karijeri. Grdović je puno puta isticao kako je Splitski festival po njemu najbolji festival na koji svake godine rado dolazi stoga je i ova nagrada njemu od posebnog značaja.

Među jedanaest pjesama na novom albumu našla su se i dva već poznata dueta, “Dva goluba” s Ivanom Kovač i “Uzorita” s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade, a pjesme su izvedene na CMC festivalu 2015. i 2016. godine. Posebno je zanimljiv duet s dugogodišnjim kolegom Duškom Lokinom “Iz tuđine dolazim ti brate” te kao bonus, duet “Božić je” koji je otpjevao sa svojom kćeri Sarom Grdović. Na novom albumu nalazi se i Grdovićeva izvedba velikog hita Meri Cetinić “Zemlja dide mog” koju su napisali autori Vinko Barčot i koautor teksta, Ivo Cetinić, 1993. godine. Glazbeni producent cijelog albuma je Stipica Kalogjera, dugogodišnji Grdovićev suradnik.

Pjesme na albumu “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” mediteranskog su ugođaja u kojima Grdović pjeva o ljubavi i običajima stanovnika dalmatinskog kraja. Stabilna karijera duga preko 40 godina, Mladenu Grdoviću osigurala je mjesto jednog od najboljih i najpopularnijih pjevača zabavne glazbe!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close