Vijesti

Mladen Grdović, Dražen Zečić i Jasmin Stavros imaju odgovor na Ultra festival!

“Tri kralja imaju odgovor na Ultra festival” – u šali je izjavio Dalibor Petko, a pri tom aludirajući na skorašnji zajednički koncert Dražena Zečića, Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa, koji je 25.10.2014., zakazan u Areni Varaždin, a za koji nemaju predviđeno vrijeme trajanja.

– Predlažem svim posjetiteljima koji će doći na naš zajednički koncert da sa sobom ponesu sendviče jer kada Jasmin, Mladen i ja krenemo, nema tako brzo kraja. – dodao je Zečić.

S razlogom okrunjeni titulom ‘kraljevi zabave’, ovi izvođači osim toga, poznati su i po samostalnim maratonskim koncertima, a kada se na istoj pozornici udruže sva trojca onda je zagarantirana cjelovečernja fešta do jutra, koju čak toleriraju i ‘pravila’ o trajanju koncerta u Areni Varaždin. Prvi koncert nadmašio je sva očekivanja publike i samih izvođača tako da se novi koncert očekuje sa velikim nestrpljenjem. A kako i ne bi kada se ne događaju tako često koncerti, duži od čak pet sati u komadu !

– Stakija sam par puta pustio da nastupi prvi i dogovorili smo minutažu čak u sekundu, ne u minutu, međutim on to uvijek prebaci pa sam jednom na red došao u 6 ujutro. Ali ja to iz poštovanja prema njemu jer g. Stavros je prvi počeo pjevati, prije mnogo godina, za mene se nije ni čulo kada je on već imao hitove. Tako da zvijezde uvijek idu posljednje, kao šlag na kraju. To je tako pravilo u estradi i ja to poštujem. Prije dvanaest godina svi su me gurali da nastupam prvi i ja sam rekao dapače, ja bi uvijek bio prvi, a i prihvaćam ulogu da otvorim prvi ovakav koncert i nije mi teško. – rekao je Dražen Zečić.

Tekst: Scardona

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close