VijestiScena

Mlade glazbenice kao prve žene koje su skladale za jazz orkestar

“Miracles” je prvi zajednički singl dvije iznimno talentirane glazbenice Dine Rizvić i Lane Janjanin. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Dina, a cijelu priču je obogatio Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije.


Osim vokalnih dionica, Dina i Lana svoj su doprinos dale i s klavijaturama i klavirom.  S ovim singlom Dina i Lana najavljuju zajedničko diskografsko izdanje autorske glazbe snimljene s Jazz orkestrom HRT-a koje se očekuje do kraja godine pod izdavačkom kućom Croatia Records.

Singl je kao i album sniman, miksan i masteriran na HRT-u, a glazbeni producent je bio cijenjeni hrvatski glazbenik Igor Geržina.

“Sreću ne treba čekati u životu i ako se sami potrudimo te vidimo malo dalje od svojih očiju, možemo sami sebi stvoriti sreću i napraviti čudo”, rekla je autorica pjesme Dina Rizvić.

Ove dvije glazbenice su udruživši snage zaista stvorile “čudo“ jer s nadolazećim izdanjem ulaze u povijest Hrvatske i regije kao prve žene koje su skladale, aranžirale, odsvirale, otpjevale i snimile svoj opus za jazz orkestar.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Croatia Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close