LifestyleIzdvojeno

Mlada kreativka Ana Grgurić stiže u Facebook live Lika Cluba

PRATITE UŽIVO

 Gospićanka Ana Grgurić danas gostuje u Facebook live Lika Cluba.


Ova mlada kreativka je ljubav prema crtanju ljudi uspješno spojila s modnom ilustracijom, a njezina priča je započela kada ju je Marko Grubnić otkrio na društvenim mrežama. S Anom smo prvi put razgovarali prije dvije godine, dok je još bila studentica modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Tom prilikom nam je rekla da planira dizajnirati vlastitu kolekciju nekih proizvoda, no da će realizacija istih morati pričekati zbog faksa. Ana je u međuvremenu završila fakultet i svoju želju ispunila, pokrenula je stvaranje vlastitog brenda.

Kako izgleda proces nastanka jedne modne ilustracije, zašto se nakon fakulteta odlučila baš u rodnom mjestu pokrenuti vlastiti posao, ali i mnoštvo drugih zanimljivosti iz svoga života, Ana će nam otkriti u razgovoru uživo putem Facebooka.

Pratite nas danas, 30. studenog s početkom u 12 sati.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close