Film i TV

Mlada Gospićanka nakon ispadanja: “Dečko je oduševljen mojim novim izgledom, odlučio se i on promijeniti”

Odlukom plavog tima, popularnu RTL-ovu emisiju “Život na vagi” sinoć je napustila natjecateljica iz Gospića Magdalena Štimac.


U show je došla sa 113,8 kg, a napušta ga s 94,6 kg, što je gubitak od 19,2 kilograma. Nakon napuštanja emisije, u razgovoru za RTL otkrila je je li ju pogodilo ispadanje te kako je cijeli show utjecao na nju, ali i na njezinog partnera.

Iznenadila me činjenica da je plavi tim opet izgubio na vaganju i da opet moramo izbaciti jednu osobu. Znala sam da ću to biti ja, zapravo sam cijeli taj tjedan bila glavom u vani, imala sam osjećaj da ću ispasti i eto, to se i dogodilo, otkrila je.

Kad je čula da ide kući, kaže, emocije su joj se pomiješale. Bila je istovremeno i sretna i tužna.

Bila sam sretna što napokon idem kući, a opet tužna zato jer moram napustiti show i sve divne ljude koje sam upoznala tamo, priznaje.

A nakon izlaska iz showa, osim obitelji dočekao ju je i dečko.

Najviše sam se razveselila obitelji, dečku, prijateljima, a i mojim životinjicama kad sam izašla iz showa. Dečko je oduševljen mojim novim izgledom, mogu reći da je moj odlazak u show i na njega utjecao, odlučio je promijeniti svoje prehrambene navike, te je skinuo 10 kilograma dok sam bila u showu, što je mene jako ugodno iznenadilo i to mi je dalo poticaj za dalje, kaže sretno.

Magdalena je zadovoljna postignutim rezultatima u ‘Životu na vagi’.

S obzirom da sam bila kandidat s najmanje kilograma, izrazito sam zadovoljna sa svojim rezultatima u showu, pala sam ispod 100 kilograma, ali još je ostao dugačak put do moje željene težine, objašnjava.

A to sve bilo bi puno teže da nije imala potporu i u kući.

Najveća podrška u kući su mi bili Marta, Petar i Alen, puno smo toga prošli skupa, davali podršku jedni drugima, skupa se smijali i plakali. Iskreno se nadam da će se naše prijateljstvo nastaviti i nakon showa.

Cijeli razgovor s Magdalenom pročitajte na LINKU

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close