VijestiScena

Mlada glazbena zvijezda Medea debitirat će na Šansoni s pjesmom “Moja je ljubav plava”

Mlada riječka pjevačica Medea Market Sindik nastavlja uspon na hrvatskoj glazbenoj sceni, a novi veliki korak je njen nastup na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone, u subotu, 18. kolovoza.


Sada već sa statusom priznate mlade zvijezde, Medea će se predstaviti skladbom “Moja je ljubav plava” koju potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta. Energičnu pop skladbu, koja je već pronašla mjesto u eteru brojnih radio postaja i za koju je snimljen i video spot, Medea će predstaviti publici u Šibeniku ali i brojnom televizijskom auditoriju.

Podsjetimo, Medea Market Sindik se već etablirala na hrvatskoj glazbenoj sceni i kroz duet s popularnim Damirom Kedžom, a njihova je skladba “Ne mogu iz dana u noć” u rekordnom roku zasjela na prvo mjesto top liste Cro top 20, dok je video spot u kratkom vremenu zabilježio preko 240.000 pregleda. Nadarena, glazbeno obrazovana, odlično svira klavir, a uspješno pohađa glazbeno obrazovanje iz solo pjevanja – sve je to Medea. I zato njen uspjeh nije nimalo slučajan. Kako i sama zna reći u svojim intervjuima, glazba je njen put i u njoj pronalazi svoj poziv.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close