VijestiGrad ZagrebScena

Miss Zagreba, balerina HNK, akademski slikar i čelista u novom crno-bijelom spotu Mladena Burnaća!

Zagrebački kantautor Mladen Burnać, objavio je danas novi sing i spot “Sve ili ništa”, te ponovno ugodno iznenadio kvalitetom pjesme i neobičnim video uratkom.


Sami spot je crno-bijeli, izuzetno fashion i stilski urađen, sa izuzetno zanimljivim gostima. Tu su balerina iz HNK, čelista, Miss Zagreba, akademski slikar, jazz plesačica…, a najzanimljivije je to što je sam Mladen ujedno redatelj i stilist spota.

Dugo sam se pripremao za ovako nešto, više od mjesec dana. Napravio sam cijelu knjigu snimanja, te opis svakog kadra, doslovce po svakoj sekundi pjesme. Pjesma je autorski moja, glazba i stihovi, te sam imao vrlo jasnu viziju kako bi to izgledalo. Kako su moji spotovi i inače uvijek drugačiji, pazio sam na toda ostanem svoj. Najvažnije mi je da je sama pjesma lijepa i ostane nekom u srcu, ali ipak, i prve reakcije na sami spot su sjajne, čak i izuzetno dobre”, kaže Mladen.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close