Sport

Mirko Filipović izazvao Fjodora

Cro Copu nije dosta! Početkom 2017. godine javnosti je najavio konačni kraj karijere, a danas stvari izgledaju malo drugačije, piše 24sata.hr


Borio se s ozljedama, a u ringu se borio, kako i sam kaže, sve dok mu je bio ‘gušt’. Onda je sve izgubilo smisao. Najavio je Mirko tada i potencijalnu oproštajnu borbu koja će, sudeći po njegovoj objavi na Facebooku, doći prije no smo se nadali.

Fjodor Jemjeljanenko i Mirko Filipović susreli su prije 12 godina u borbi koja je svojevremeno bila nazivana najboljom slobodnom borbom 21. stoljeća.

Moj meč protiv Fjodora proglasili su najboljim tog desetljeća i ne mogu ništa reći protiv toga. On je bio uvjerljivo najteži protivnik u mojoj čitavoj karijeri”, pričao je tada Cro Cop.

S obzirom da je tada nakon tri sjajne runde slavio Rus, Mirku se pruža prilika za revanš. Ljubitelji slobodne borbe doći će na svoje. Ali – jedino ako se Fjodor s druge strane usudi, kako je i sam Mirko napisao u objavi.

Donosi 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Mirko CroCop Filipović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close