ShowbizIzdvojeno

Mirina majka o Marijani: “Ona bi pjevala, ali znam i ja pjevati, treba netko i delati!”

LJUBAV JE NA SELU

Mlada pjevačica ličkih korijena Marijana Vukelić kandidatkinja je nove sezone popularne dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”.


Marijana pokušava osvojiti srce farmera Mire Vojvodića, a u posljednjoj epizodi serijala istaknula se među ostalim djevojkama i osvojila spoj s Mirom.

U Donjoj Jelenskoj održano je branje kukuruza, a pobjednici Marijani pripao je ručak koji je prošao u smijehu.

‘Drago mi je da si ti pobijedila da se možemo više družiti’‘, rekao joj je Miro.

”Duhovit je Miro i ne uzimam mu za zlo”, komentirala je Marijana Miru.

Nakon toga su se oboje, prvi put u životu, provozali u kočiji.

Dok su Miro i Marijana uživali u četiri oka, druge djevojke su ih ogovarale.

Irena i Tatjana ispitale su farmerovu mamu što misli o Marijani, a ona im je rekla da nije baš zadovoljna sinovim izborom.

“Ona bi pjevala, ali znam i ja pjevati, treba netko i delati!” , rekla je Mirina mama te dodala da joj se najviše sviđa Tatjana jer rano ustaje i vrijedna je.

”Ove dvije su malo pospane’‘, komentirala je Irenu i Marijanu.

Na kraju uzbudljivog dana, Miru je dočekala najteža odluka dosad – jednu djevojku morat će izbaciti s imanja, a  hoće li to biti Marijana, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close