Lifestyle

Mira Špehar od danas vodi turizam u Brinju

U ponedjeljak, na sastanku Turističkog vijeća izabran je direktor Turističkog ureda TZ Općine Brinje gdje je od 12 kandidata izabrana gospođa Mira Špehar iz Zagreba koja je ispunila sve uvjete natječaja i sada se čeka rješenje Ministarstva turizma.

Jedna od ličkih Općina s velikim potencijalom od danas otvara novu stranicu – turizam. Nekoliko atraktivnih lokacija koje su turističkih iskoristive za razvoj i goste veliki su posao koji čeka novu direktoricu Špehar.

Danas će UORH održati redovnu skupštinu u Brinju, gdje se očekuje dolazak preko 100 načelnika iz cijele Hrvatske sa čime je načelnik Zlatko Fumić posebno počašćen što je Udruga općina odabrala baš Općinu Brinje kao domaćina. Sve troškove oko organizacije snosi Udruga općina. Od gostiju se očekuje dolazak ministra Arsena Bauka ispred Hrvatske zajednice županija, župan Milan Kolić, gradonačelnik Petar Krmpotić ispred zajednice gradova te mnogi drugi uvaženi gosti.

Tekst: UL/brinje.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close