Scena

“Svaki minut Božji” klape Niko novi je klapski hit

Zadarska klapa Niko, na čelu s glavnim vokalom Davorom Pekotom, snimila je novu pjesmu i spot ‘Svaki minut Božji.


Klapski hitmejker Ivica Badurina i mladi i višestruko nagrađivani splitski tekstopisac Pjero Mirić napokon su ukrstili note i stihove, a plod njihove dugoočekivane suradnje je ova prekrasna ljubavna balada. Režija spota povjerena je Igoru Goiću koji je kadrove snimio na jedinstvenim Morskim orguljama i na zadarskom mostu, a glavnu ulogu u spotu odigrala je prelijepa Šibenčanka, Tereza Kedžo, koja je i sama uspješna klapska pjevačica.

‘Svaki minut Božji’ treći je singl klape Niko za Croatia Records kojim najavljuju album na kojem će se naći sve njihove autorske pjesme. Zadarska klapa osnovana je prije sedam godina, a okuplja zadarske glazbenike bogatog iskustva stečenog kroz djelovanje u glazbenim sastavima i klapama. Postavu čine Davor Pekota, Hrvoje Rančić, Rikardo Perković, Vjekoslav Šuljić, Leon Bataljaku, Mladen Košta, Erik Pavin, Tomislav Košta i Marko Vidučić. Klapa Niko u svom djelovanju kombinira različite glazbene izričaje, a uz autorske pjesme dalmatinskog ugođaja, izvodi i svjetske standarde u višeglasnim aranžmanima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close