KontinentalniIzdvojeno

Ministarstvo poziva na upis u aplikaciju moj-seoski.hr

DIGITALNI KATALOG SEOSKOG TURIZMA

Ministarstvo turizma i sporta podsjeća i poziva sva zainteresirana poljoprivredna gospodarstva koja uz poljoprivrednu proizvodnju pružaju ugostiteljske i turističke usluge (OPG, obrt, trgovačko društvo ili zadruga) na otvorenu mogućnost pristupa digitalnom katalogu seoskog turizma upisom u aplikaciju moj-seoski.hr


Zainteresirani se mogu registrirati i ispuniti svoje podatke na aplikaciji koja se nalazi na stranicama Ministarstva turizma i sporta (moj-seoski.hr).

Svrha prikupljanja podataka je utvrđivanje stanja seoskog turizma u cilju njegovog daljnjeg razvoja i promocije lokalne gastronomije, kulture, običaja i poljoprivrednih proizvoda. Dio podataka ustupit će se Hrvatskoj turističkoj zajednici radi kontinuirane promocije seoskog turizma na web stranici i ostalim promotivnim kanalima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Katalog seoskog turizma Republike Hrvatske, kojim je korisnicima omogućena besplatna promocija vidljiv je na stranicama Hrvatske turističke zajednice.

Aktivnosti edukacije dionika i korisnika o značaju seoskog turizma i ključnoj ulozi malih poljoprivrednih proizvođača kao osnovnih jedinki za razvoj turizma ruralnog područja, provodi Udruga ruralnog turizma Hrvatske organizacijom radionica i davanjem uputa za pristup aplikaciji.

Ministarstvo turizma i sporta ovim putem poziva sve potencijalne korisnike aplikacije da pristupe i ostvare svoju prepoznatljivost kroz digitalni katalog i daju svoj doprinos ovom malom, ali za Hrvatsku važnom registru koji će omogućiti bazu podataka o stanju, učincima i potrebama za unaprjeđenje ponude seoskog turizma.

Ministarstvo turizma i sporta zahvaljuje svima koji će se upisati u aplikaciju kao i onima koji su to već učinili.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: MINT

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close