Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Ministar Tomislav Tolušić u ponedjeljak dolazi u Gospić

Od ponedjeljka 5. ožujka započela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.


Tom prilikom zainteresirani će se moći prijaviti za sudjelovanje u radionicama na kojima će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog te novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Deveto u nizu događanja bit će održano u ponedjeljak 9. travnja  s početkom u 10 sati, u Gospiću, u prostoru Kulturno informativnog centra gdje će se održati radionice Programa ruralnog razvoja,  te u 12 sati u prostoru Strukovne škole Gospić  gdje će biti održan radni ručak s ministrom Tolušićem.  Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj POVEZNICI.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Lika express | Foto: Vlada Republike Hrvatske

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close