VijestiPolitika

Ministar Krstičević oštro osudio napad na maloljetnika u Otočcu

Za mene je to nedopustivo. To nije časno ponašanje pripadnika Hrvatske vojske“, rekao je ministar Krstičević osudivši napad na maloljetnu osobu u Otočcu.


Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević osudio je slučaj napada na maloljetnu osobu u Otočcu u kojem je sudjelovao pripadnik Oružanih snaga RH.

Ministar Krstičević istaknuo je:

Za mene je to nedopustivo. To nije časno ponašanje pripadnika Hrvatske vojske i još jednom upućujem ispriku obitelji. U kontaktu sam s načelnikom Glavnog stožera i dao sam zadaću da se obitelj posjeti i da im se i osobno ispričamo u ime cijele Hrvatske vojske. Što se tiče takvih vojnika, oni će ići van iz Hrvatske vojske. Ogromna većina hrvatskih vojnika je časna i dostojanstvena, a svi koji se nečasno ponašaju ići će van iz Hrvatske vojske!, priopćio je MORH.

Prema informacijama dobivenim od nadležnih državnih tijela, pripadnik hrvatskih Oružanih snaga je izvan radnog vremena i redovne djelatne službe sudjelovao u incidentu u Otočcu, gdje su maloljetniku nanesene tjelesne ozljede.  Naime, prema izjavi pripadnika Oružanih snaga, incident se dogodio uslijed oštećenja čamca u njegovu vlasništvu, na kojem je zatekao više osoba, među njima i oštećenog maloljetnika.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close