Ličko-senjska županijaPolitika

Ministar Davor Božinović dolazi u Gospić na akciju “MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA”

Ličko-senjska policija obavještava građane da će se u ponedjeljak, 6. studenog 2017. godine s početkom u 10 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću održati preventivne aktivnosti u sklopu kampanje „Manje oružja, manje tragedija“ kojima će nazočiti i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.


Tom prilikom biti će izvedene interaktivne vježbe i postavljeni edukativno – informativni postavi Ravnateljstva policije i Policijske uprave ličko-senjske, Hrvatskog centra za razminiranje, Hrvatskog crvenog križa-Gradskog društva Gospić, Hitne medicinske pomoći Ličko-senjske županije, Hrvatske gorske službe spašavanja- Stanice Gospić i Državne uprave za spašavanje- Područni ured Gospić. Za najmlađe će biti organiziran i kreativni kutak, a u našem multimedijalnom kutku građani će se moći upoznati i sa raznim video materijalima, te stati pred kameru i snimiti svoju poruku o opasnostima od oružja i mina.

Istoga dana će na području cijele Policijske uprave ličko-senjske biti postavljeni info-punktovi gdje će građani moći dobiti informacije vezane uz dragovoljnu predaju oružja i to:

Perušić– kralja Zvonimira (Vatrogasni dom),

Klanac – ispred Pošte,

Lovinac– trg Sv. Ante,

Otočac– ulica kralja Zvonimira (ispred Pošte)

Brinje– dom DVD,

Švica – društveni dom,

Ličko Lešće– društveni dom,

Vrhovine– dom DVD,

Donji Lapac– trg Ive Andrića,

Nebljusi – Nebljusi bb,

Korenica– ulica Pere Šnjarića (ispred policijske postaje), Plitvička Jezera (kod pošte), Stalni granični prijelaz za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Ličko Petrovo Selo,

Senj – Frankopanski trg,

Karlobag – trg dr. Franje Tuđmana,

Novalja– trg Bazilika.

Više o akciji “Manje oružja, manje tragedija” pročitajte OVDJE

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Davor Božinović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close