LifestyleScena

“Minions” : pogledajte trailer

Iznimna popularnost “malaca” dovela je do lansiranja “spin-off” projekta, koji će se u kinima pojaviti ovoga ljeta.


“Minions” su animirani likovi koji su se prvi put pojavili u animiranom filmskom hitu “Despicable Me” i njegovom još uspješnijem nastavku “Gru na supertajnom zadatku” kao mali simpatični pomoćnici Grua (kojem je u hrvatskoj sinhronizaciji glas dao Rene Bitorajac!), a iznimna popularnost ovih “malaca” dovela je do lansiranja “spin-off” projekta, koji će se u kinima pojaviti ovoga ljeta.

“Malci”, kako je naslovljen film, prati avanture Stuarta, Kevina i Boba, koje za pomoćnike angažira super-zločinka (glas joj u američkoj verziji daje Sandra Bullock) i njen suprug ( Jon Hamm).

Dok čekamo “Malce”, na internetu se pojavio novi trailer, koji će u nedjelju biti prikazan na američkom NBC-u tijekom prijenosa Super Bowla. Podsjetimo, radi se o televizijskom terminu u kojem prikazivanje reklame u trajanju 30 sekundi prosječno košta 4,5 milijuna dolara.


Foto i video : You Tube
Tekst: Jutarnji list

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close