AutomotoVijestiTech

Mini budućnosti kojeg ćemo međusobno dijeliti

Futuristički koncept Mini Vision 100 predstavlja kako bi u budućnosti mogao izgledati gradski automobil, kojeg nećemo posjedovati već ćemo ga dijeliti s drugima


Mini budućnosti mogao bi prepoznati onog tko ga trenutno koristi i potpuno se prilagoditi vozaču, baš kao što nam je to normalno kad se danas ulogiramo u telefone.

U Miniju su zamislili kako će nas njihov automobil dočekati personaliziranom porukom koja će osvjetliti pod ispred vratiju, a personalizirane poruke i informacije bit će i u vozilu. Jednom kad ste se udobno smjestili, volan i papučice mogu se pomaknuti prema vama. Dizajneri su bili inspirirani Minijem današnjice, pa je tako i tzv. Cooperizer kružni uređaj koji će omogućiti kontrolu niza funkcija automobila.

No, Vision 100 koncept kojim BMW nastavlja slaviti stogodišnjicu predstavlja i viziju mobilnosti u kojoj nećemo posjedovati automobil. Umjesto toga, bit ćemo pretplatnici usluge i auto će nas prepoznati kao još jednog korisnika, ali će nam se nakon logiranja u sustav potpuno prilagoditi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: extremetech youtube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close