Scena

Minea ima novi singl “Ljubakanje (Doza rizika)”

Minea je predstavila novi singl “Ljubakanje (Doza rizika)”, a napisali su ga Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić. Aranžman Mineinog sigurnog novog hita potpisuje Leo Škaro.


O tome zašto pjesma ima dva naslova, Minea je objasnila:

To se desilo slučajno jer se jednostavno nismo mogli odlučiti za ime pjesme. Tončiju se ime “Doza rizika” činilo malo “strogo”, a meni se svidjelo na prvu! A “Ljubakanje” ima neodoljiv prizvuk, baš svi se vole ljubiti, zar ne?, rekla je Minea. Već je, prije petnaestak godina, Minea na Melodijama hrvatskog Jadrana izvela pjesmu “Pod tvojim prstima”koju je publika zvala “Češkaj me”. I opet će publika biti ta koja će odlučiti koje ime im se više sviđa!

Proljeće, kad’ sve buja i miriše, mi je najdraže godišnje doba. Za snimanje novih fotografija stilist mi je pripremio nekoliko haljina, ali na kraju mi je najdraža fotografija ona na kojoj “nosim” samo cvjetić koji sam ubrala neposredno pred snimanje ispred studija. Sjetila sam se sexy Marilyn Monroe i njenih nezaboravnih fotografija s tratinčicom i dobila inspiraciju! A i moj medvjedić Buco je neočekivano završio kao zvijezda foto sessiona Daria Godiča.

Pjesma “Ljubakanje” stigla je nakon gotovo jednogodišnje pauze od hita “Razonoda” i dueta s Giulianom “Mi smo jedno drugom suđeni” jer sam proteklih godinu dana jednostavno imala toliko obaveza da se nisam stigla posvetiti odabiru novih pjesama. No ovaj put obećajem da pauza između pjesama neće biti toliko duga i da već nakon CMC festivala stiže slijedeća”, kaže prpošna Minea.

Užurbana Minea i njen autorski tim za novi singl pripremaju i video spot čija premijera nas očekuje krajem mjeseca, a Mineu posebno veseli nastup na CMC festivalu u Vodicama na kojem obožava atmosferu i publiku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: CMC news

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close