GlazbaIzdvojeno

Miljenik žena Luka Basi objavio pjesmu kojom zaokružuje itekako uspješnu godinu

SKIJAŠKA HIMNA

Prošao je 15. 12., a to znači da je Luka Basi, kao i svake zime na taj datum, proslavio obljetnicu početka svoje priče.


Taj je dan s vremenom postao i obljetnica svih pjesama koje je objavljivao u čast slavlja sjajne glazbene karijere koja službeno traje već 6 godina. Ove godine publiku je također obradovao obljetničkim poklonom, zimskom hit pjesmom Skijaška”.

Jedan od najpopularnijih slovenskih pjevača je ljudima predstavio prošlih godinama velike hitove kao “Taxi”, “Nisam ja od jučer”, “Sedam noći”, “To je to”, “Prokleto zlato”, a ove godine donosi nešto posebno, pravi hit singl za sve koji vole zimu, skijanje i sve vezano uz zimske radosti.

“Skijaška” će jako brzo postati himna zimskih zabava, a da biste bili prvi u društvu koji će ju staviti na repertoar, poslušajte ju već danas. Novom pjesmom Luka Basi najavljuje i novi album koji stiže u 2023. godini. Na albumu će se nalaziti veliki hitovi pop i zabavne glazbe koje je Luka prošlih godina snimio te nove pjesme.

Cijeloga prosinca Luka bez prestanka nastupa, rasprodaje dvorane i puni trgove, a sezonu će završiti 31. 12. sa velikim koncertom u Umagu na glavnom trgu. Vjerujemo da će slušatelji do tada već napamet znati njegovu “Skijašku” i tako uz nezaboravan provod proslaviti mnogima najljepše doba godine – njezin završetak.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close