Ličko-senjska županijaPolitika

Milinović: U Ličko-senjskoj županiji nije zabilježeno kršenje samoizolacije

Župan Ličko-senjski Darko Milinović izvijestio je u ponedjeljak kako osobe kojima je u toj županiji određena samoizolacija poštuju propisane mjere; policija je izvršila 144 nadzora, a nitko nije kršio mjere samoizolacije.


Do nedjelje smo imali 326 nadzora, 126 aktivnih. Ono što je dobro u cijeloj situaciji jest podatak da je policija izvršila 144 nadzora i da nitko nije kršio mjere samoizolacije“, rekao je Milinović ističući da zbog toga ta županija i dalje ima samo jednu osobu pozitivnu na koronavirus. Jedini pozitivan je pacijent iz Senja koji se odlično osjeća.

Nakon sjednice županijskog Stožera civilne zaštite Milinović je rekao da zbog discipliniranog ponašanja u županiji nema novih slučajeva pozitivnih na koronavirus.

O znatnom dolasku građana iz drugih područja Hrvatske u Ličko-senjsku županiju govorio je epidemiolog Ivan Stanić. Sve je građane pozvao da se pridržavaju pravila ponašanja u vrijeme epidemije, kako izvan kuće, tako i u krugu svoje obitelji. To se posebice odnosi na građane kojima je određena mjera samoizolacije, kazao je Stanić, navedeno je na stranici Ličko-senjske županije.

Župan Milinović je naglasio kako svi građani koji su promijenili mjesto boravišta moraju o tome kontaktirati broj 053/192, ili se prijaviti preko sustava e-Visitor.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Lika Club, Andrej Karić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close