Politika

Milinović se vraća u HDZ? Nacional primijetio zatopljavanje odnosa između Plenkovića i ličko-senjskog župana

Nacional se osvrnuo na susret predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenković s županom Ličko-senjske županije Darkom Milinovićem na gospodarskoj izložbi Jesen u Lici.


Kao što je poznato, Plenković i Milinović nisu u najboljim odnosima otkada je najmoćniji lički političar kritizirao aktualnog premijera te je zato i izbačen iz HDZ-a. Zato je dio članova ličkog HDZ-a ostao iznenađen srdačnim susretom dvojice političara, a neki od njih su premijerove riječi pohvale upućene Milinoviću shvatili i kao njihovu pomirbu, navodi Nacional.

Plenković je u Gospiću izjavio da se u tom gradu vidi koliko je „Lika bogata, koliko su ljudi predani radu i stvaranju i što je najvažnije predani onome autohtonome ličkom“ te je pohvalio rad župana Milinovića i gradonačelnika Karla Starčevića.

Nacional piše da, iako je vjerojatno riječ tek o kurtoaznim riječima premijera, dio ličkih HDZ-ovaca ostao je iznenađen tim riječima te su izrazili zabrinutost da bi uskoro moglo doći do pomirbe Plenkovića i Milinovića, a možda i do povratka bivšeg ministra zdravstva u svoju matičnu stranku.

Ostaje samo pitanje što će na sve reći šef ličko-senjskog ogranka stranke Marijan Kustić koji svakim danom postaje sve snažnija figura u HDZ-u, što mu je omogućilo i gotovo potpuno preuzimanje vlasti u Hrvatskom nogometnom savezu, zaključuje Nacional.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close