Ličko-senjska županijaVijestiNacionalnaPolitika

Milinović poručio HTZ-u: “Dajte molim vas tu blamažu popravite”

Darko Milinović, bivši župan Ličko-senjske županije, poručio je Hrvatskoj turističkoj zajednici da popravi blamažu sa promo člankom na Večernjem listu u kojoj Zrće smješta u Liku.
Status Milinovića prenosimo u cijelosti.

Ne mogu vjerovati da HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA može ovako nešto napisati,toliko nestručno pa i podcjenjivački za stanovnike naše županije,pogotovo Senja i Novalje. Kažu kad tulumarite na Zrću tulumarite u Lici..o Bože toliko neprofesionalnosti i neznanja…može pisati kad tulumarite na Zrću u gradu Novalji tulumarite u Ličko-senjskoj županiji,a ne Lici. Isto je i sa uvalom Zavratnica koja pripada Senju i Ličko-senjskoj županiji a ne Lici.

Zaintetesirajte se Vi iz turističke zašto se naša regionalna stranka zove LiPO. Da se ne mučite.Li(Lika)P(primorje ili podgorje),O(otoci) Dajte molim vas tu blamažu popravite.

Popravite i naslov teksta ..dođite u Ličko-senjsku županiju kad spominjete Zrće i Zavratnicu.” – kaže u svojoj Facebook objavi i prilaže fotografije.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close