Politika

Milinović odgovorio Plenkoviću: Naši birači su razočarani birači centra i desnice i mi ih nećemo iznevjeriti

Kandidacijska lista dr. Darka Milinovića objavila je priopćenje u povodu izjave predsjednika HDZ-a i Hrvatske vlade Andreja Plenkovića da su birači koji su glasali za Darka Milinovića birači HDZ-a odnosno centra i desnog centra te da će se vratiti biračkom tijelu HDZ-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti:


“Primorani smo reagirati na izjavupredsjednika HDZ-a gospodina Andreja Plenkovića u kojoj je konstatirao da su birači koji su glasali za našu listu, birači centra i desnog centra te da će se vratiti u birački korpus HDZ-a. To su prije svega razočarani birači centra, desnog centra i desnice koji traže alternativu. Održali smo sastanak svih kandidata s liste i donijeli smo zaključak kako se ne slažemo sa izjavom predsjednika HDZ-a gospodina Plenkovića. Naime, naše birače sigurno nećemo iznevjeriti i po tom pitanju ćemo ostati ponosni. Oduzimamo pravo bilo kome da nad njima ima posebni ekskluzivitet. Ako ih itko može vjerodostojno zastupati to je isključivo lista koju predvodi dr. Darko Milinović.

Napominjemo da ćemo kroz naš politički rad usmjeravati biračko tijelo Ličko-senjske županije, a poglavito ono koje nam je dalo podršku te ćemo biti uključeni u sve izborne procese koji su ispred nas. Jednako tako pozivamo sve političke aktere u Ličko-senjskoj županiji, a prije svega Hrvatsku demokratsku zajednicu da sa svojim partnerima što prije formira većinu kako bi Ličko-senjska županija nastavila sa zadanim projektima.

Donijeli smo jednoglasan zaključak da nas dr. Darko Milinović zastupa u svim pregovorima u narednom periodu te ostajemo dosljedni našem sloganu „ Ja sam na te ponosan”, navodi se u priopćenju kandidacijske liste dr. Darka Milinovića.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot/TV Loki

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close