Politika

Milinović o spornom videu s Bulićevim hitom: Mate mi je rekao “novinari lažu, mi smo prijatelji, nikada te ne bih tužio”

U okviru neformalne kampanje za izbor Skupštine Ličko-senjske županije na pojedinim portalima i društvenim mrežama pojavio se predizborni spot aktualnog župana Darka Milinovića koji se bazira na pjesmi Mate Bulića “Ja sam na te ponosan”. Naslov Bulćeve pjesme je inače i službeni slogan Nezavisne liste dr. Darko Milinović, koju je njezin nositelj, nezavisni kandidat Darko Milinović, prijavio u srijedu u Županijskom državnom odvjetništvu u Gospiću.


Međutim video je vrlo brzo nakon pojavljivanja spota uklonjen. Mate Bulić je za Jutarnji list, koji je priču objavio pod naslovom “Milinović napravio predizborni spot s Bulićevim hitom bez njegove dozvole: ‘Kralj dijaspore’ najavio prijavu, lički župan: ‘To nije moj službeni spot'”, rekao  kako je na pitanje može li se ta pjesma koristiti u političke svrhe njegov odgovor bio negativan te da “svatko tko je postupio drukčije radio to na svoju ruku i bez naše dozvole, a svako neovlašteno korištenje snimke bilo je i bit će prijavljeno i uklonjeno”.

Spot je 15. veljače objavio portal lika-online kao “radnu verziju” i ubrzo ga je uklonio, a ispod teksta vezanog uz spot naveo je kako je “na zahtjev stožera Darka Milinovića spot je uklonjen”.

Darko Milinović rekao je za LikaClub kako se čuo s Matom Bulićem nakon napisa Jutarnjeg lista koji mu je rekao: “Novinari lažu. Mi smo prijatelji, ne bih te nikada tužio”, rekao je Milinović i dodao kako se i po tom tekstu “vidi na koje je grane spao HDZ”. Rekao je kako se video širi internetom i na jednom se portalu pojavio kao “radna verzija”. “Taj sam video i ja dobio preko Vibera i WhatsAppa i čim sam ga vidio tražio sam da se ukloni jer to nije moj službeni spot”, rekao je Milinović.

Istaknuo je kako s Bulićem nema nikakvog problema. “To je nekorektno od Jutarnjeg lista. Nema šanse da će on bilo koga tužiti niti bi za to dao pristanak, i ja sam rekao OK”, kaže Milinović i postavlja pitanje: “Zašto bi me tužio? To je kao da ja tužim portal LikaClub zato što je nedavno objavio video u kojem se mene prikazuje kao Hitlera. Vi ste objavili, a mi smo se tome nasmijali”, kaže nam Milinović dodajući kako je to “sve izraz panike u HDZ-u” pa im je problem i taj video za koji kaže kako je “odličan spot”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot/YouTube/Orange Videos

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close