Nacionalna

Milanović zbog migrantske krize saziva Vijeće za nacionalnu sigurnost

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović poručio je iz Željeznog kako zbog sve većih problem oko migrantske krize namjerava sazvati Vijeće za nacionalnu sigurnost, javlja reporterka RTL-a Petra Mlačić.


“Hrvatska se nosi s pitanjem koronavirusa, a ovih dana sazvat ćemo i Vijeće za nacionalnu sigurnost povodom potencijalne migrantske krize. Osobno ne vjerujem da će se ponoviti situacija iz 2015., ali radi svih odluka koje treba potencijalno donijeti, moramo biti spremni. Razgovarao sam i s premijerom, rekao mi je da on i ministar Božinović idu u Grčku ovih dana”, rekao je Milanović.

Na pitanje o eventualnom korištenju vojske na granicama povodom migrantske krize, predsjednik je kazao kako ne vjeruje da će to biti potrebno.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Zoran Milanović / Facebook

Povezane objave

Back to top button
Close